Társasjáték > Gyermekjáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Társasjáték > 14 weboldal. Kategória leírása: Társasjátékok online. Régi és modern társasjátékok gyűjteménye.

gyermekjatek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gazdálkodj okosan!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gazd%C3%A1lkodj_okosan!

A játék célja, hogy a játékosok a játék során „helyes pénzgazdálkodásukkal” lakást és berendezést vásárolhassanak. A győzelem feltétele egy teljesen berendezett lakásmakett megvásárlása, az adósságok kifizetése és megadott összegű takarékbetét összegyűjtése a többi játékos előtt.

Gazdálkodj okosan!
Monopoly
http://www.hasbro.com/monopoly/en_US/

Official site contains history, tips, news, and events.

Monopoly
Gazdálkodj okosan egyik változata.
http://www.jateknet.hu/index.php?main_page=product_music_info&products_id=1288

A közkedvelt és ismert Gazdálkodj okosan egyik változata. A játék célja, hogy a játékosok ügyesen - s főleg szerencsésen - gazdálkodva mielőbb lakáshoz jussanak és azt berendezzék. Ám a győzelemhez nem elég egy jól felszerelt lakás, hiszen egy kis megtakarítás is fontos lehet!

Gazdálkodj okosan egyik változata.
Társasjátékok online
http://www.jateknet.hu/index.php?main_page=index&cPath=65&utm_campaign=ga_ta ...

Társasjáték minden korosztálynak: Catan, Activity. Rendelje meg itt!

Társasjátékok online
Szellemlovas
http://www.szellemlovas.hu/tarsasjatek/

Kapaszkodjatok meg, az utóbbi idők egyik legmulatságosabb színházas játéka, a beugró, társasjáték formában is hamarosan kapható, így ti is kipróbálhatjátok rögtönzési és színészi képességeteket.

Szellemlovas
A Nyomozó
http://www.anyomozo.hu/

Ötletek találhatóak itt, hogy az alap Nyomozó környezetre hány féle más játékot lehet kitalálni. Ezek bővítéséhez is kérjük szíves segítségeteket.

A Nyomozó
Wildlife társasjáték
http://www.wildlifejatek.hu/

A játék elkalauzol Afrikába - a családdal, és barátaiddal - izgalmas, tanulságos utazást tehetsz, közben gyarapíthatod ismereteidet !

Wildlife társasjáték
Memoir '44
http://www.memoir44.hu/

A Memoir '44 egy II. világháborús környezetben játszódó társasjáték, amely egyaránt igényel taktikai, stratégiai érzéket, és egy jó adag szerencsét is... akárcsak az igazi háború.

Memoir '44
Aquaretto társasjáték
http://www.aquaretto.hu/

Az Aquaretto társasjáték a nagysikerű 2007-es Év játéka, a Zooloretto folytatása. Az Aquaretto teljesen különálló családi játék, melyet iskolás vagy felnőtt csapatnak is egyaránt ajánlunk.

Aquaretto társasjáték
Tikal
http://www.tikal.hu/

Tikal a legjelentősebb és legnagyobb a maja városok közül.Áthatolhatatlan őserdő mélyén fekszik, Guatemalától északra.

Tikal
Marrakech
http://www.marrakech.hu/

A játékosok a szőnyegkereskedők, akik igyekeznek túljárni egymás eszén. Sorra dobnak a kockával, aztán lépnek Assammal, a piacfelügyelővel, és ott megpróbálják előnyösen elhelyezni a szőnyegüket. Előfordulhat, hogy a játékosok a nagy tolakodásban letakarják egymás szőnyegeit. Aki más szőnyegére lép, annak fizetnie kell ezért, és itt csak az gazdagodhat, aki jó taktikát választ. Ha az összes szabad hely elfogyott, az nyer, akinek a legtöbb szőnyege van a piacon kiterítve.

Marrakech
Piatnik MATE díjas játékok
http://piatnikbp.hu/ajanlataink/mate-dijas-tarsasjatekok

A Piatnik több MATE díjas társasjátékkal is büszkélkedhet! 2013-ban a Santiago de Cuba nyerte le az Év Játéka díjat. Jelölték még a Finca, Samarkand és a Keltis, valamint a Mamutvadász és Tobago játékokat is a Magyar Társasjáték díjra. Próbáld ki őket!

Piatnik MATE díjas játékok
Társasjátékok lányoknak és fiúknak
https://partikellekwebshop.hu/termekkategoria/party-kellekek/jatekok/

Webáruházunkban kreatív társasjátékokat kínálunk látogatóink részére. Kínálatunkban megtalálható a logikai készségeket és csapatszellemet egyaránt fejlesztő Szabadulószoba Junior társasjáték, vagy a főleg fiúk számára készített Laser-X sorozat. Készletünk folyamatosan bővül!

Társasjátékok lányoknak és fiúknak
Gyerek társasjátékok a legjobbak közül
https://www.jatekoazis.hu/tarsasjatekok-kicsiknek

A Játékoázis Webáruházban a legfiatalabbtól egészen a legidősebb játék kedvelő is megtalálja a korosztályának megfelelő darabot. Kínálatunkban találsz logikai, fejlesztő, kaland, ügyességi, bűvészkedős, tudományos, stratégiai és családi társasjátékot is, melyeket korrekt áron és gyors házhoz szállítással kínálunk. Lesd meg a legjobb társasjátékaink menüpontot is, ahol a vásárlóink által legkedveltebb játékokat válogattuk össze, hogy a választás gyorsabb és könnyebb legyen! Megtalálsz minket a jatekoazis.hu oldalon!

Gyerek társasjátékok a legjobbak közül
Hirdetések
Oldal leírása
gyermekjatek.wyw.hu: Gyermekjáték katalógus, gyerekjátékok, játék gyerekeknek. Mese, játékok, mese cd, játékos tanulás, gyermekjáték gyártó, plüss, báb, fajáték, léggömb, babaház, társasjáték, felfújható gyerekjáték.
Gyűjteményünkben 449 válogatott gyermekjáték témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 449 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10049